منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن واکنش روسیه به ادعای ژاپن درباره جزایر کوریل بازداشت نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران حمله پهپاد اسرائیلی به نبطیه لبنان

قدردانی عبدالله از تلاش های ایران برای برقراری صلح در افغانستان

عبدالله، در دیدار مدیرکل آسیای جنوبی وزارت امور خارجه‌، با قدردانی از حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران از روند صلح افغانستان، همکاری کشورهای منطقه را در تأمین صلح و ثبات در کشور مهم خواند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۲ - ۲۴ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 15
کد خبر: ۹۵۴۷۸

به گزارش راهبرد معاصر  «سید رسول موسوی» مدیرکل آسیای جنوبی وزارت امور خارجه‌ جمهوری اسلامی امروز پنجشنبه (24 تیر) در جریان سفر به کابل، با «عبدالله عبدالله» رییس شورای عالی مصالحه‌ ملی افغانستان دیدار و گفت‌وگو کرد.

موسوی در این دیدار، با تاکید بر حمایت کشورش از روند صلح افغانستان افزود که ایران طرفدار پایان خشونت‌ها در افغانستان و حل بحران از راه گفت‌وگو و مذاکرات است.

 

وی گفت که مردم و دولت ایران خواستار پایان یافتن جنگ طولانی در افغانستان هستند.

عبدالله عبدالله رییس شورای عالی مصالحه‌ ملی افغانستان نیز با قدردانی از حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران از روند صلح افغانستان، همکاری کشورهای منطقه را در تأمین صلح و ثبات در کشور مهم خواند.

رییس شورای عالی مصالحه‌ ملی افغانستان افزود که جنگ راه حل نیست و هیچ‌طرفی نمی‌تواند از ادامه‌ درگیری‌ها سود ببرد. ما همیشه به راه حل مسالمت‌آمیز اختلافات تأکید کردیم و به تعهد خویش پایبند هستیم اما اجازه نمی‌دهیم کسی به زور اراده‌ خود را بر ما تحمیل نماید.

 

روز گذشته نیز «محمدابراهیم طاهریان‌فرد» نماینده ویژه وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در امور افغانستان در تماس تلفنی با «حامد کرزی» رئیس جمهور پیشین افغانستان، آخرین تحولات امنیتی در این کشور و روند اوضاع در افغانستان را مورد بحث و تبادل نظر قرار داد.

 

نماینده ویژه وزیر امور خارجه ایران در امور افغانستان، همچنین بر لزوم حل و فصل بحران جاری در افغانستان از راه‌های مسالمت آمیز و جلوگیری از وقوع جنگ داخلی در این کشور تاکید کرد.

 

هفته گذشته تهران میزبان نشست گفت‌وگوهای بین الافغانی بود. نشست گفت‌وگوهای بین الافغانی با حضور نمایندگان دولت افغانستان، شخصیت‌های عالی جمهوریت و هیأت عالی سیاسی طالبان ۱۶ تیرماه جاری به مدت دو روز به میزبانی جمهوری اسلامی ایران در تهران برگزار شد. /سایت افغانستان 

ارسال نظر
آخرین اخبار